Vechtpartij

maandag 9 februari 2015

Almelo - In het onderzoek naar het dodelijke steekincident dat plaatsvond in een woning aan de Sluitersveldssingel in Almelo, is maandagochtend 9 februari opnieuw een aanhouding verricht. Een 26-jarige man uit Almelo is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de openlijke geweldpleging.

Een 45-jarige man uit Almelo kwam in de nacht van vrijdag opzaterdag 24 januari om het leven bij het steekincident. Sindsdien zijn totvandaag acht personen uit Almelo aangehouden op verdenking van betrokkenheid bijde openlijke geweldpleging.

Naast de vandaag aangehouden man zitten er drie verdachten opdit moment nog vast; mannen uit Almelo van 20, 40 en 44 jaar oud.

Vrijdagnacht werd rond 02.45 uur bij de politie gemeld dat ereen vechtpartij gaande was in de woning. Bij het steekincident raakten vierpersonen gewond. n van hen, de 45-jarige Almelor, overleed ter plaatse aanzijn verwondingen. Drie anderen werden voor behandeling naar het ziekenhuisgebracht en zijn na behandeling en ontslag aangehouden.

De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing opgeroepen omte onderzoeken wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld en wat de rolis geweest van elke verdachte in het geheel. Dit onderzoek is nog in volle gang.

De politie wil nog altijd graag in contact komen met getuigen ofmensen met tips. Heeft u iets gezien of weet u meer en heeft u de politie nogniet gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u lieveranoniem blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.2015040873

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Aadorp | 112 alarmeringen Aadorp | Goedkoop Tanken in Aadorp | Supermarkten in Aadorp | Weerbericht Aadorp