Poging overval op woning

vrijdag 20 januari 2017

Almelo - De daders droegen nep-politiekleding en gingen er vandoor in een gestolen auto.

Op vrijdag 20 januari 2017 omstreeks 9.05 uur vond er een poging overval plaats op een woning aan de Haven Noordzijde in Almelo. De daders die aan de voordeur stonden droegen nep-politiekleding en waren bewapend. Zij zijn gevlucht in een zwarte Volkswagen Golf met gouden sportvelgen. Deze auto is gisteravond gestolen in Apeldoorn. De auto is na de poging overval weggereden in de richting van de Wierdense brug.

Niemand raakte bij deze poging gewond en er is niets weggenomen. In de auto zat sowieso een derde persoon met een bivakmuts op. Meerder daders worden niet uitgesloten.

Momenteel vindt er een onderzoek plaats bij de woning. De politie onderzoek of de poging overval in verband kan worden gebracht met eerdere overvallen in Almelo, Wierden en Zwolle. Daar werden nadien de betrokken vluchtauto’s brandend in de omgeving aangetroffen.

De politie roept getuigen die meer weten over deze poging overval aan de Haven Noordzijde in Almelo of de gestolen zwarte VW Golf uit Apeldoorn op om contact op te nemen. Dat kan op 0900 8844 of via het digitale meldformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Aadorp | 112 alarmeringen Aadorp | Goedkoop Tanken in Aadorp | Supermarkten in Aadorp | Weerbericht Aadorp