Achtste aanhouding in onderzoek dodelijk steekincident

dinsdag 3 februari 2015

Almelo - In het onderzoek naar het dodelijke steekincident dat plaatsvond in een woning aan de Sluitersveldssingel in Almelo, is dinsdagochtend 3 februari opnieuw een aanhouding verricht. Een 23-jarige vrouw uit Almelo is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de openlijke geweldpleging.

Een 45-jarige man uit Almelo kwam in de nacht van vrijdag opzaterdag 24 januari om het leven bij het steekincident. Sindsdien zijn totvandaag zeven personen uit Almelo aangehouden op verdenking van betrokkenheidbij de openlijke geweldpleging. De 23-jarige vrouw is de achtste verdachte indit onderzoek.

Naast de vrouw zitten zes verdachten op dit moment nog vast;mannen uit Almelo van 20, 22, 39, 40 en 44 jaar oud, en een 15-jarige jongen.Een 16-jarige jongen is maandagavond 26 februari heengezonden maar blijftverdachte in het onderzoek. Enkele verdachten verschijnen deze week voor deraadkamer of rechter-commissaris, voor een besluit over het al dan nietverlengen van hun voorlopige hechtenis.

Vechtpartij

Vrijdagnacht werd rond 02.45 uur bij de politie gemeld dat ereen vechtpartij gaande was in de woning. Bij het steekincident raakten vierpersonen gewond. n van hen, de 45-jarige Almelor, overleed ter plaatse aanzijn verwondingen. Drie anderen werden voor behandeling naar het ziekenhuisgebracht en zijn na behandeling en ontslag aangehouden.

TGO

De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing opgeroepen omte onderzoeken wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld en wat de rolis geweest van elke verdachte in het geheel. Dit onderzoek is nog in volle gangen omvat ondermeer uitgebreid forensisch onderzoek in de woning.

Getuigen

De politie wil nog altijd graag in contact komen met getuigen ofmensen met tips. Heeft u iets gezien of weet u meer en heeft u de politie nogniet gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u lieveranoniem blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.2015040873

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Aadorp | 112 alarmeringen Aadorp | Goedkoop Tanken in Aadorp | Supermarkten in Aadorp | Weerbericht Aadorp