Politie houdt automobilist aan na meerdere ongevallen

donderdag 11 juni 2015

Almelo - Agenten hielden op donderdag 11 juni op het Kerkplein een 40-jarige man uit Almelo aan. De man wordt verdacht van het veroorzaken van materile ongevallen op de Ootmarsumsestraat, het Slot en het Kerkplein.

Omstreeks 02.45 uur kreeg de politie een melding dat op deOotmarsumsestraat de bestuurder van de personenauto een lichtmast op eenvluchtheuvel omver had gereden. De auto was doorgereden richting het Eskerplein.Een kentekenplaat was achtergebleven. Hierdoor konden agenten gericht zoekennaar de auto Toen agenten ter plaatse waren om de schade op te nemen, meldde eenfietser dat op het Slot ook een verkeersbord omver was gereden. Ook eengeparkeerde auto was beschadigd.

Terwijl de agenten nog uitkeken naar de auto, kwam een meldingdat op het Kerkplein de betreffende auto was aangetroffen. De auto was forsbeschadigd en de bestuurder was spoorloos. Een getuige verklaarde dat de autorondjes over het plein reed en vervolgens tegen een gevel tot stilstand kwam. Debestuurder verliet slingerend de auto en liep er vandoor. Op basis van hetsignalement dat van de bestuur was gegeven, werd hij korte tijd later in deGrotestraat Zuid in een taxi aangehouden. De man is ingesloten en er is eenbloedproef afgenomen. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

(2015280850)

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Aadorp | 112 alarmeringen Aadorp | Goedkoop Tanken in Aadorp | Supermarkten in Aadorp | Weerbericht Aadorp